Claudia Hulshof

Ooit studeerde ik theologie, filosofie en twee jaar muziek. (Ik heette toen nog Claudi Hulshof, sinds 2007 noem ik mezelf Claudia Hulshof, naar mijn doopnaam.)

Het grootste deel van mijn werkende bestaan circuleert rond communicatie en presentatie. Ik begeef me graag op stevig inhoudelijk en strategisch terrein, doorzie snel de kern en kan die gewoonlijk gemakkelijk in soepele aansprekende tekst omzetten. 

Naast mijn communicatieve werk heb ik tussen 2009 en 2017 ook als imagespecialist gewerkt. Ik specialiseerde me in een stijl die niet alleen past bij wie iemand is, maar die ook (zoveel mogelijk) dier- mens- en natuurvriendelijk is. In 2015 verscheen mijn boek 'Signalen, kledingstijl op je werk.' 

Ook zing ik als mezzosopraan solistisch en in ensembleverband in klassieke concerten. Mijn affiniteit ligt vooral bij de romantiek, vroeg moderne muziek en bij muziek met 'volkse' en spirituele invloeden. 

Dieren vind ik geweldig, vooral honden. Ik heb er een, Lina. Dierenwelzijn en verantwoordelijk met de aarde omgaan zijn voor mij heel belangrijk. Daarnaast houd ik van bossen en heuvels, van mooie ontwerpen en natuurlijke vormen en materialen.

Mijn meest recente liefhebberij - om niet te zeggen obsessie - is hand- en machinebreien.

Sinds 2017 ben ik student in de Ridhwan School (Diamond Approach).

 

 

wie ben ik 510x510