Skip to content

Claudia Hulshof

Ooit studeerde ik theologie, filosofie en twee jaar muziek.

Het grootste deel van mijn werkende bestaan circuleert rond communicatie en presentatie, rondom de combinatie van vorm en inhoud. Ik begeef me graag op stevig inhoudelijk en strategisch terrein, doorzie snel de kern en kan die gewoonlijk gemakkelijk in soepele aansprekende tekst omzetten. 

Naast mijn communicatieve werk heb ik tussen 2009 en 2017 ook als imagespecialist gewerkt. Ik specialiseerde me in 'duurzame stijl', een stijl die niet alleen past bij wie iemand is, maar die ook (zoveel mogelijk) dier- mens- en natuurvriendelijk is. In 2015 verscheen mijn boek 'Signalen, kledingstijl op je werk.' 

Ook zing ik als mezzosopraan solistisch in klassieke concerten. Mijn affiniteit ligt vooral bij de romantiek, vroeg moderne muziek en bij muziek met 'volkse' en spirituele invloeden. 

Tevens leer ik graag nieuwe dingen, zoals het maken van deze website. 

Dieren vind ik geweldig, vooral honden. Ik heb er twee. Dierenwelzijn en verantwoordelijk met de aarde omgaan zijn voor mij heel belangrijk. Daarnaast houd ik van bossen en heuvels, van mooie ontwerpen en natuurlijke vormen en materialen.

Sinds 2017 ben ik student in de Ridhwan School (Diamond Approach).

 

wie ben ik 510x510
Scroll To Top

Deze website gebruikt cookies, en laadt in eerste instantie alleen noodzakelijke/functionele cookies in. Wil je een optimaal werkende website, inclusief video, foto's en social media berichten? Klik dan op de groene button "Accepteren".